Franjevačka provincija Sv. Križa - Bosna Srebrena

  • Puni ekran (Fullscreen)
  • Široki ekran (Widescreen)
  • Uski ekran (Narrow screen)
  • Veća slova
  • Standardna veličina slova
  • Standardna veličina slova


Poziv na V. nacionalni seminar za voditelje formacije u Frami

E-mail Ispis PDF

Međugorje - Dragi mladi, pozivamo vas na V. Nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvima Frame koji će se održati u Međugorju od 26. do 28. veljače 2016. pod geslom: „Milosrdni poput Oca“(papa Franjo).

Dolazak sudionika predviđen je u petak, 28. veljače, od 16:00 do 17:00 sati u dvorani sv. Ivana Pavla II. (iza crkve sv. Jakova u Međugorju). Sveta misa je u župnoj crkvi s početkom u 18:00 sati.

Nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvima Frame je od iznimne važnosti za rast bratstva i njegovo napredovanje u formaciji kroz susret i povezivanje sa framašima iz cijele Bosne i Hercegovine. Nadamo se da ćete uvidjeti važnost ovog Nacionalnog susreta, te da će svako bratstvo poslati svoje predstavnike.

Na seminar možete poslati dvoje framaša (preporuča se voditelj formacije i osoba iz vijeća Frame). Prijave za seminar traju do 15. veljače 2016.  Participacija za seminar iznosi 20 KM, a mladi će biti smješteni u dvorcu kod Nancy i Patricka. Područno vijeće Frame Bosne Srebrene će organizirati za ovaj seminar prijevoz od Sarajeva do Međugorja i povratak za framaše kojima zbog udaljenosti ovakav način prijevoza više odgovara. Autobus će krenuti u petak, 26. veljače u 13:30h ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Povratak autobusom iz Međugorja za Sarajevo je predviđen za nedjelju poslije ručka. Participacija za povratnu kartu iznosi 20 KM.

Framaši Bosne Srebrene  mogu se prijaviti na sljedeći način:

• Ivi Maros, područnoj voditeljici formacije, na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili zvati za sve potrebne informacije na broj mobitela 063 166 499.

Očekujemo vašu prijavu i radujemo se vašem dolasku, a do tada vas pozdravljamo našim pozdravom

MIR I DOBRO!

Fra Slaven Brekalo,                                                                                                  Ana-Marija Knežević,

nacionalni duhovni asistent                                                                          nacionalna voditeljica formacije

Trenutno se nalazite na: FSR i FRAMA Novosti Poziv na V. nacionalni seminar za voditelje formacije u Frami